نیمرو با سس پستو رو امتحان کردی؟!

به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، یکی از صبحانه های همیشگی خوردن نیمرو است. میل کردن هر روزه تخم مرغ به شکل نیمرو هم کم کم زیر دل آدم می زند! تنوع ضروری است تا هم تخم مرغ بخورید و از خواص آن بهره مند بشوید و هم طعم های تازه و خوشمزه امتحان کنید.

نیمرو با سس پستو رو امتحان کردی؟!

به گزارش راهنماتو، از آنجا که صبحانه یکی از اصلی ترین وعده های غذایی به شمار می رود اگر هر از چندگاهی صبحانه ای متنوع درست کنید خیلی لذت بخش تر میل می کنید و جذابیت آن هم بیشتر خواهد شد.

در این مقاله یکی از خوشمزه ترین نیمرها را برایتان داریم. تخم مرغ در انرژی بخشی برای کل روز شما خیلی کاربردی است. پس آن را به سبک تازه درست کنید و خوشمزگی آن را چندبرابر کنید.

برای این نیمرو احتیاج به سس پستو دارید. سس پستوی آماده در فروشگاه ها موجود است اما اگر بخواهید در منزل درست کنید کار سختی نیست. پس دست به کار شوید!

مواد لازم برای سس پستو:

ماده غذاییمیزان
ریحان ایتالیایی (اگر در دسترس نیست همان ریحان معمولی)

دو پیمانه

گردو

یک سوم پیمانه

روغن زیتون

یک سوم پیمانه

پنیر پارمزان

نصف پیمانه

سیر

دو حبه

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

طرز تهیه سس پستو:

تمام مواد را داخل خردکن یا مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید. آنقدر مخلوط کنید تا له گردد.

حالا وقت نیمرو با سس پستو است!

تعداد تخم مرغ ها بنابه دلخواه خودتان است.

برای درست کردن نیمرو با سس پستو ابتدا میزانی از سس را داخل تابه بریزید و بعد از کمی حرارت تماشا تخم مرغ ها را در آن بشکنید. بعد از اینکه تخم مرغ آماده شد و به اصطلاح خودش را گرفت کمی پنیر پارمسان روی آن بپاشید.

نیمروی بسیار خوشمزه شما آماده است. از طعم آن لذت ببرید.

سس پستو را می توانید دو هفته در یخچال نگه دارید.

به جای ریحان می توانید از بی بی اسفناج هم بهره ببرید.

سس پستو برای انواع ساندویچ و پاستا هم کاربرد دارد. پس آن را آماده کنید و در آشپزی های خود از طعم آن لذت ببرید.

حتما از ماهیتابه نچسب بهره ببرید.

منبع: فرارو
انتشار: 16 شهریور 1402 بروزرسانی: 16 شهریور 1402 گردآورنده: aliporerahmati.ir شناسه مطلب: 1585

به "نیمرو با سس پستو رو امتحان کردی؟!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نیمرو با سس پستو رو امتحان کردی؟!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید